ЗА НАСМАРКЕТИНГ КОНТАКТ: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Hide Main content block
:
Грантови од 200.000 денари за производство на јаболко

Триесет и пет производители на јаболка од Преспа ќе добијат грант од УНДП за опрема, материјали и стручни совети за спроведување современи производни практики. Повикот за доделување на грантовите за воведување агроеколошки мерки во сливот на Преспанското Езеро е објавен, а максимален износ по грант изнесува 200.000 денари.

АГРОБИЗНИС

Триесет и пет производители на јаболка од Преспа ќе добијат грант од УНДП за опрема, материјали и стручни совети за спроведување современи производни практики. Повикот за доделување на грантовите...

ВОДИЧ

ВОДИЧ - Се' на едно место 

Дознај каде да направиш фризура, каде да купиш компјутер или каде да пиеш кафе...

 

ВАЖНИ БРОЕВИ

ПОВАЖНИ БРОЕВИ 

  • 192 - Полиција
  • 193 - Против Пожарна Бригада
  • 194 - Брза помош
  • 112 - Центар за управување со кризи
  • 551-764 - Собрание на Општина
  • 451-435 - Здравсвен дом – Ресен
  • 451-643 - ЈКП Пролетер
  • 451-058 - ,,Дом на Култура ``Драги Тозија`` 
  • 452-520 - Центар за вработување