Атанас Табаковски именуван за претседател на општинска организација на СДСМ Ресен

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев за старо/нов претседател го избра Атанас Табаковски, дипломиран елекро-инжинер, роден 1985 година, член на СДСМ од неговото полнолетство.

Табаковски, претходно ја доби довербата и од органите на локалната организација во Ресен.

Најнови вести од Centar.mk