Информативна сесија (отворен ден) и обука за граѓанските организации за повикот со заинтересираните подносители граѓански организации

Информативна сесија (отворен ден) и обука за граѓанските организации за повикот со заинтересираните подносители граѓански организации која ќе се одржи во период од 01.11.2018 до 03.11.2018 година.

Почитувани,

Ве известуваме дека на 24.10.2018 година e објавен е повикот за Граѓанските Организации по ReLOaD Проектот и целата придружна документација на веб страната на Општина Ресен и истиот ќе трае до 05.12.2018 година.

Воедно, Ве покануваме на информативната сесија (отворен ден) и обука за граѓанските организации за повикот со заинтересираните подносители граѓански организации која ќе се одржи во период од 01.11.2018 до 03.11.2018 година.

Инфо денот ќе се оддржи на 01.11.2018 година (четврток) со почеток во 10:00 ч во малата сала на Општина Ресен, а веднаш потоа ќе следи обуката за граѓанските организации која ќе трае 3 дена т.е. до 03.11.2018 година.

Со почит.

Општина Ресен

Најнови вести од Centar.mk