“Стави крај на насилството врз жените и семејното насилст о” Меѓународна кампања “16 дена активизам против насилство врз жени и девојчиња” во Ресен

Фотографија на Vesna Mirkova.

Фотографија на Vesna Mirkova.

Најнови вести од Centar.mk