Стево Пендаровски: Денес го отстапив претседателското столче на Васил Јанкула од Ресен

– Денес го отстапив претседателското столче на Васил Јанкула од Ресен, момче со церебрална парализа.
Овој Кабинет секогаш ќе работи за општество еднакво за сите, соопшти претседателот на Македонија, Стево Пендаровски.

Најнови вести од Centar.mk