Супер вест: Значително поевтинуваат бензинот и дизелот

<a href=”https://goo.gl/kWM63Z” target=”_blank” rel=”noopener”><img class=”size-full wp-image-15749 aligncenter” src=”http://sky.com.mk/wp-content/uploads/2018/02/GN-DobroUtro-DobraNokj-Banner-300x250px.gif” alt=”” width=”300″ height=”250″ /></a> Малопродажните цени на нафтените деривати согласно Методологијата за

Read more

ЕКСКЛУЗИВНО Prespasky објавува: Граничниот премин “Маркова нога” се отвора во јуни – на свеченоста ќе присуствуваат Ципрас и Заев

Во јуни, ова лето, ќе биде отворен граничниот премин Маркова Нога – Герман, ексклузивно објавува PrespaSky.com, повикувајќи се на владини

Read more