САМО ШТО ПОЧНА, БИТОЛСКАТА ЛОКАЛНА ВЛАСТ РАБОТИ ТУРБО: Се разгледува можноста за парно во градот

Воведување на систем за централно греење во Битола било во фокусот на средбата на премиерот Зоран Заев со делегација од

Read more