Заев: Со новиот градоначалник Митев ќе ја стабилизираме општината, ќе изградиме водовод, канализации, улици, Зрновци да стане поврзана општина

Зрновци е една од најзапустените општини во Република Македонија. Тука, за жал се уште и во 21 век луѓето имаат

Read more