(ФОТО) ОТЕЦ ПИМЕН СЕ ПРАШУВА, ЌЕ ОДИМЕ ЛИ ПЕШ ДО ГОЛЕМ ГРАД? – ДРАМАТИЧНО ПАЃА НИВОТО НА ПРЕСПАНСКОТО ЕЗЕРО

Тешко може да се објасни ситуацијата во која за само неколку месеци Преспанското Езеро, по природен пат се повлече за

Read more