Вечерва се огласи премиерот Зоран Заев на facebook – еве што порача

Да му дадеме на светот еден нов Балкан, во кој нема конфликт, туку само соработка!, напиша вечерва премиерот Зоран Заев на својата фејсбук страница.

Ваквата порака доаѓа откако во Грција се случија демонстрации против тоа во името на нашата земја да биде соддржан терминот Македонија.


Source: Македонија