(Фотовест) Фонтаната на плоштадот – спална за бездомните кучиња

Во лето за разладување, а во зима за спиење – фонтаната од споменикот „Воинот на коњ“ очигледно има повеќе намени.

фото Макфакс


Source: Македонија