Ќе ви се наполни душата – погледнете го спотот за Преспанскиот јаболкобер

Преспанскиот јаболкобер, годинава во одлична организација како што и одамна заслужуваше.

Објавен е првиот професионален видео спот поврзан со Преспанскиот јаболкобер кој започна вечерва.