Вонредна седница на Советот на Општина Ресен – ќе се реконструираат важни улици во градот

Претседателот на Советот на Општина Ресен ја свика 19-та Вонредна седница на Советот на Општина Ресен, која ќе се одржи на ден 25.10.2018 година (четврток) во 11:00 часот во салата на Советот на Општина Ресен.

Вонредната 19-та седница на Советот на Општина Ресен, ќе се одржи на ден 25.10.2018 година (Четврток) во 11:00 часот во салата на Советот на Општина Ресен.

На дневен ред е единствената точка: Предлог-Одлука за намера за реализација на проект за подобрување на нивото и квалитетот на општинските услуги – “Реконструкција на улици во градот Ресен“ по пат на задолжување во МСИП2.

Како што претходно објави Преспаскај, во петокот беше оддржана јавна дебата за реконструкција на овие улици, каде граѓаните дадоа идеи за реализација на овој проект.