Метео предупредување: Се очекува уште повеќе снег во текот на денов

И денес ќе има врнежи од снег, кои ќе се интензивираат околу пладне, особено во северните делови.

Снежната покривка во овие делови дополнително ќе се зголеми за 10 до 20 см. О

д петок до недела времето ќе биде стабилно и суво со ниски утрински температури и со услови за магла по котлините.