ОВОЈ возач им го ПРЕСЕЧЕ патот на руски специјалци – ЕВЕ ШТО МУ СЕ СЛУЧИЛО! (ВИДЕО)

Што се случува на оваа снимка? На прв поглед делува збунувачки, но може да се забележат неколку битни детали.

Возач претекнувал колона пред себе, а кога видел дека црвеното комбе пред него се обидува да го направи истото, не успорил и му го „пресекол“ патот. Оваа идеја се покажала како лоша.

Имено, возачот не ни сонувал дека комбето било преполно со руски специјалци.

Погледнете што се случило потоа…

Source: Мозаик

Најнови вести од Centar.mk