ВОЛК нападна ЈАГНИЊА, а потоа дошла мајката ОВЦА – она што се случило е НЕВЕРОЈАТНО!

Овца и две јагниња додека паселе налетале на волк. Волкот во нив видел лесен улов и добар оброк, но…

Волкот веднаш тргнал во напад, но не го очекувал она што се случило.

Мајката овца направила се` за да ги заштити своите јагниња. Проработил мајчинксиот инстикт и негрижејки се за својата безбедност се спротиставила на волкот.

Погледнете и споделете со пријателите:

Source: Мозаик

Најнови вести од Centar.mk