Јана Бурчевска стана мајка

Јана Бурчевска, која ја претставуваше Македонија на изборот за песна на Евровизија во Украина со песната „Dance Alone“ вечерва стана мајка. Според информациите, Јана добила ќерка.

Таа беше запросена од своето момче Александар за време на траењето на Евровизија, што се случи за прв пат на овој фестивал.

Бурческа стана популарна во јавноста преку нејзиното учество на Македонски идол, каде заврши на петтото место.

 

Source: Showbiz