Спасе во студиото на „Еден на Еден“?

Кој е Спасе, кој како стигнал во тимот и кој е сега следен на тапет откако Каролина се омажи?

Публиката имаше многу прашања за Жаре, Марјан, Љубиша, Марина и Ива, во првата студиска емисија на „Еден на Еден“.

Новата сезона на „Еден на Еден“ доби и ново студио и ново засилување на тимот. Во епизодата во која се запознавме со дел луѓето кои го прават најгледаното ток-шоу, екипата и официјално му посака добредојде на Марјан Ѓорѓиевски. Стенд-ап комичарот ќе биде дел од секоја следна епизода на „Еден на Еден“.

Запознајте го тимот и гледајте „Еден на Еден“ секоја недела од 20:30 часот на „Телма“.

Source: Showbiz

Најнови вести од Centar.mk