Видела бремено девојче во парк. Кога стигнал таткото на детето, настанал уште еден шок!

Mинувачите уживале шетајќи, се` додека не дошле до клупа каде седи бремено девојче.

Се` некако можеле да поднесат, но кога се појавил таткото на детето…. Останале избезумени.

Погледнете како тоа изгледало:

Source: Мозаик