Ставил КЕНГУР во двор со РОТВАЈЛЕР! Нема да верувате што се случило…

Сите добро знаеме дека кучето е најдобар пријател на човекот.

Тие крзнени миленичиња во текот на целиот живот ќе ви пружаат неизмерна љубов. Но, изгледа дека човекот наскоро би можел да ја изгуби наклонетоста кон кучињата и тоа поради едно друго животно – кенгурот.

Погледнете и споделете со пријателите:

 

by 744videos

Source: Мозаик