Се маскирал како севернокорејскиот диктатор и прошетал низ Њујорк. Погледнете како реагирале минувачите (ВИДЕО)

Се маскирал како севернокорејскиот диктатор и прошетал низ Њујорк. Погледнете како реагирале минувачите (ВИДЕО)

Минувачите останале запрепастени кога го забележале Ким Јонг Ун како влегува во зградата на Трамп заедно со обезбедувачите…

Source: Мозаик