ВИДЕО: Застава „Сто-кец“ – Снегот и мразот ништо не му можат

Снегот и мразот не можат да го спречат овој популарен автомобил.

Покрај рекламите за новите модели на светските автомобили се појави и една постара. Се работи за реклама на “Застава 101”.

Популарниот автомобил без никакви проблеми „лета“ на снегот и мразот. Возачот, подоцна излегува од автомобилот, се лизга и паѓа. “Навистина најбезбедни сте во автомобилот” – гласи слоганот на оваа реклама.

Погледнете…

Source: Мозаик