СТРАШНО: Ајкула нападна порно ѕвезда на снимање (ВИДЕО)

Актерката, ѕвезда на порнографски филмови, Моли Кавали последното снимање реклама за една компанија долго ќе го памти, но не по убавото искуство.

За време на снимање на рекламата, била затворена во еден кафез и спуштена во море, додека покрај неа пливале ајкули. Во првите минути, не изгледало дека нешто може да тргне наопаку, но оној момент кога Моли тргнала да излегува од кафезот – се случила несреќа.

Ајкула ја нападнала актерката и ја изгризала за нога, но за среќа, се поминало добро.

„Не е лошо како што изгледа. Брзо се опоравувам“, рекла порно актерката, која добила 20 конци на нозете.

Source: Мозаик