Еден месец по воведувањето на новата интервентна мерка, откупена е една третина од индустриските јаболка

Министерството за земјоделството, шумарство и водостопанство изминатиот период презема серија мерки за развој на овоштарството, вклучително и за производството на

Read more

Информативна сесија (отворен ден) и обука за граѓанските организации за повикот со заинтересираните подносители граѓански организации

Информативна сесија (отворен ден) и обука за граѓанските организации за повикот со заинтересираните подносители граѓански организации која ќе се одржи

Read more

Градоначалникот Гошаревски присуствуваше на одбележувањето на Денот на Обединетите Нации со свечена церемонија

Во понеделникот во Министерството за надворешни работи градоначалникот на Општина Ресен, Живко Гошаревски присуствуваше на одбележувањето на Денот на Обединетите

Read more