Советот на Општина Ресен предмалку даде зелено светло: Со 9 гласови За и 6 воздражни изгласана точката за реконструкција на три важни улици во Ресен

Советот на Општина Ресен на денешната вонредна седница чија единствена точка беше Предлог-Одлука за намера за реализација на проект за подобрување

Read more

Ќе се реконструираат три значајни улици во Ресен – Голема заинтересираност за дебатата за проект за реконструкција и асфалтирање на улици

Општината Ресен во петокот организираше јавна дебата на која беа претставени плановите за реализација на проект за реконструкција и асфалтирање

Read more