Ќе ви се наполни душата – погледнете го спотот за Преспанскиот јаболкобер

Преспанскиот јаболкобер, годинава во одлична организација како што и одамна заслужуваше. Објавен е првиот професионален видео спот поврзан со Преспанскиот

Read more

Преспа деновиве центар на збиднувањата во Македонија: Доаѓаат мегапопуларни ѕвезди, се слави – а причината е само една!

Во Преспа традиционално како и секоја година за време на празникот Крстовден почнува бербата на Јаболката. Оваа година продолжува одбележувањето

Read more