Боинг 737 два часа не може да слета на скопскиот аеродром: Авионот што кружи над Скопје, се упати кон Приштина

Во Приштина безбедно ќе слета авионот што веќе неколку часа кружи над Скопје поради силниот ветер. Авионот доаѓа од Истанбул

Read more

Ќе ви се наполни душата – погледнете го спотот за Преспанскиот јаболкобер

Преспанскиот јаболкобер, годинава во одлична организација како што и одамна заслужуваше. Објавен е првиот професионален видео спот поврзан со Преспанскиот

Read more

Преспа деновиве центар на збиднувањата во Македонија: Доаѓаат мегапопуларни ѕвезди, се слави – а причината е само една!

Во Преспа традиционално како и секоја година за време на празникот Крстовден почнува бербата на Јаболката. Оваа година продолжува одбележувањето

Read more