Зборот е збор: Земјоделците ќе ги добијат ветени 3 денари за продадено килограм индустриско јаболко

Претставници од Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство одржаа работен состанок со производителите на јаболка во врска со исплатата интервентната

Read more