Градоначалникот Гошаревски присуствуваше на одбележувањето на Денот на Обединетите Нации со свечена церемонија

Во понеделникот во Министерството за надворешни работи градоначалникот на Општина Ресен, Живко Гошаревски присуствуваше на одбележувањето на Денот на Обединетите

Read more