Градоначалникот Гошаревски присуствуваше на одбележувањето на Денот на Обединетите Нации со свечена церемонија

Во понеделникот во Министерството за надворешни работи градоначалникот на Општина Ресен, Живко Гошаревски присуствуваше на одбележувањето на Денот на Обединетите

Read more

Советот на Општина Ресен предмалку даде зелено светло: Со 9 гласови За и 6 воздражни изгласана точката за реконструкција на три важни улици во Ресен

Советот на Општина Ресен на денешната вонредна седница чија единствена точка беше Предлог-Одлука за намера за реализација на проект за подобрување

Read more

Ќе се реконструираат три значајни улици во Ресен – Голема заинтересираност за дебатата за проект за реконструкција и асфалтирање на улици

Општината Ресен во петокот организираше јавна дебата на која беа претставени плановите за реализација на проект за реконструкција и асфалтирање

Read more