Боинг 737 два часа не може да слета на скопскиот аеродром: Авионот што кружи над Скопје, се упати кон Приштина

Во Приштина безбедно ќе слета авионот што веќе неколку часа кружи над Скопје поради силниот ветер. Авионот доаѓа од Истанбул

Read more

Мобилен сервис за грижа во домашни услови – здравствените услуги стануваат подостапни за граѓаните

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче, министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, австрискиот аташе за труд, социјална

Read more