Зборот е збор: Земјоделците ќе ги добијат ветени 3 денари за продадено килограм индустриско јаболко

Претставници од Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство одржаа работен состанок со производителите на јаболка во врска со исплатата интервентната

Read more

Важна вест од УЈП: Не заборавајте да го испочитувате новиот закон, останаа уште само 12 дена

Наближува крајниот рок за регистрација на системот е-Персонален данок (31 Декември). Граѓаните кои досега не ја исполниле својата обврска и

Read more