Градочалничката на Битола се сретна со академска делегација од Израел

Градоначалничката на општина Битола, м-р Наташа Петровска, денес оствари средба со академска делегација од Универзитетот Bar Ilan од Израел. Нивниот

Read more

САМО ШТО ПОЧНА, БИТОЛСКАТА ЛОКАЛНА ВЛАСТ РАБОТИ ТУРБО: Се разгледува можноста за парно во градот

Воведување на систем за централно греење во Битола било во фокусот на средбата на премиерот Зоран Заев со делегација од

Read more