Важна вест од УЈП: Не заборавајте да го испочитувате новиот закон, останаа уште само 12 дена

Наближува крајниот рок за регистрација на системот е-Персонален данок (31 Декември). Граѓаните кои досега не ја исполниле својата обврска и

Read more

Супер вест: Значително поевтинуваат бензинот и дизелот

<a href=”https://goo.gl/kWM63Z” target=”_blank” rel=”noopener”><img class=”size-full wp-image-15749 aligncenter” src=”http://sky.com.mk/wp-content/uploads/2018/02/GN-DobroUtro-DobraNokj-Banner-300x250px.gif” alt=”” width=”300″ height=”250″ /></a> Малопродажните цени на нафтените деривати согласно Методологијата за

Read more