Предавање на професорот Далмеида од Сорбона на тема „Светската пропаганда и манипулација – некогаш и сега“

По повод десетгодишниот јубилеј на Универзитетот за аудиовизуелни уметности, европска, филмска, театарска и танцова академија – Скопје на 18 септември,

Read more

Предавање на професорот Далмеида од Сорбона на тема „Светската пропаганда и манипулација – некогаш и сега“

По повод десетгодишниот јубилеј на Универзитетот за аудиовизуелни уметности, европска, филмска, театарска и танцова академија – Скопје на 18 септември,

Read more