Мобилен сервис за грижа во домашни услови – здравствените услуги стануваат подостапни за граѓаните

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче, министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, австрискиот аташе за труд, социјална

Read more

Градочалничката на Битола се сретна со академска делегација од Израел

Градоначалничката на општина Битола, м-р Наташа Петровска, денес оствари средба со академска делегација од Универзитетот Bar Ilan од Израел. Нивниот

Read more

САМО ШТО ПОЧНА, БИТОЛСКАТА ЛОКАЛНА ВЛАСТ РАБОТИ ТУРБО: Се разгледува можноста за парно во градот

Воведување на систем за централно греење во Битола било во фокусот на средбата на премиерот Зоран Заев со делегација од

Read more