Претседателот Пендаровски го прими ресенскиот херој Васил Јанкула во својот кабинет (фотогалерија)

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски го прими ресенскиот херој Васил Јанкула во својот кабинет. – Денес, мој драг

Read more