Боинг 737 два часа не може да слета на скопскиот аеродром: Авионот што кружи над Скопје, се упати кон Приштина

Во Приштина безбедно ќе слета авионот што веќе неколку часа кружи над Скопје поради силниот ветер. Авионот доаѓа од Истанбул

Read more