Мобилен сервис за грижа во домашни услови – здравствените услуги стануваат подостапни за граѓаните

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче, министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, австрискиот аташе за труд, социјална

Read more