Досега необјавена снимка од Тоше Проески (ВИДЕО)

Слушнете ја досега необјавената песна на Тоше Проески, пејачот кој трагично не напушти пред десет години.

Песната „Штом сакаш“ на Каролина Гочева првобитно била наменета за Тоше.

Никогаш претходно необјавената снимка од песната „Штом сакаш“, во извеба на Тоше Проески денес ја објави издавачката куќа Mascom.

Source: Showbiz

Најнови вести од Centar.mk