Најневеројатната СООБРАЌАЈКА снимена со камера! Како може да се случи ОВА? (ВИДЕО)

Во неверојатна сообраќајка која на почетокот на август се случила во САД, автомобил во кој се наоѓале жена со две деца завршил - исправен под речиси 90 степени!

Најневеројатната СООБРАЌАЈКА снимена со камера! Како може да се случи ОВА? (ВИДЕО)

 

Несреќата која изгледа како сцена од цртан филм се случила кога Лиз Бил од Сафилд за време на бура се враќала дома со своите деца.

Налетала на соборена бандера од која виселе кабли под напон. Автомобилот под сплет од чудни околности завршил вака - погледнете го видеото:

ПРЕБАРАЈ