Поради прељуба се здружила со љубовницата па заедно го претепале прељубникот! (ВИДЕО)

На Јутјуб објавено е несекојдневно видео во кое главните улоги ги играат брачен пар и љубовница на сопругот.

Поради прељуба се здружила со љубовницата па заедно го претепале прељубникот! (ВИДЕО)

 

Овој пат, како што обично се случува, сопругата не ја нападнала љубовницата, туку двете се здружиле против него.

Го извлекле на улица, каде набљудувале голем број луѓе. Една од нив земала и стол и удирала по прељубникот. Мажот бил полугол и не стигнал ниту да се одбрани од ударите од сите страни.

ПРЕБАРАЈ