Не го гледајте ОВА ако се плашите од висина! Се качил на дрво високо 45 метри, и почнал да го сече со моторна пила...

Веднаш на старт ќе ви кажеме дека ова видео цело време ќе ве држи во неизвесност...

Не го гледајте ОВА ако се плашите од висина! Се качил на дрво високо 45 метри, и почнал да го сече со моторна пила...

 

Имено, еден дрвосечач одлучил на својата глава да стави GoPro камера, со цел да сними што точно гледа тој кога сече гранки на дрвја високи преку 45 метри.

Погледнете го ова неверојатно видео:

ПРЕБАРАЈ