Два пит була нападнале бик: Грешката ја платиле со живот

Не велат залудно дека бикот е најопасното животно кога ќе се налути. Та го докажуваат и фотографиите на кои се гледа нападот на два напуштени пит була на бик.

Два пит була нападнале бик: Грешката ја платиле со живот

Веројатно гладните кучиња пробале да дојдат до оброк, но одбрале погрешно животно...

ПРЕБАРАЈ