Се возеле низ шума со мотоцикли, а потоа еден од нив налетал на препрека на патот. Кога погледнал во десната нова, НЕ МУ БИЛО ДОБРО!

Дури и со целосна безбедносна опрема, возењето мотоцикл секогаш е опасно и вашето тело е изложено на повреди.

Се возеле низ шума со мотоцикли, а потоа еден од нив налетал на препрека на патот. Кога погледнал во десната нова, НЕ МУ БИЛО ДОБРО!

 

Во тоа можел да се увери и овој возач од Викторија во Австралија. Тој со своите пријатели отишол на возење низ шума, но наишол на паднато дрво, во кое удрил, а парче дрво се забило во неговата нога.

Возачот поминал 11 дена во болница...

ПРЕБАРАЈ