Влегле во приколка на камион да украдат роба која се наоѓала внатре. Подобро никогаш да не помислеле на тоа! (ВИДЕО)

Влегле во приколка на камион да украдат роба која се наоѓала внатре. Подобро никогаш да не помислеле на тоа! (ВИДЕО)

Влегле во приколка на камион да украдат роба која се наоѓала внатре. Подобро никогаш да не помислеле на тоа! (ВИДЕО)

 

Погледнете како екипата шегаџии од „Пранк Волт“ се пошегувала со крадците...

ПРЕБАРАЈ