Се срушил американски воен авион при слетување. Погледнете што направил пилотот кога авионот се запалил! (ВИДЕО)

Откако борбениот авион се срушил на писта во Авганистан, пилотот се одлучил во последна секунда да се катапултира како би го спасил својот живот.

Се срушил американски воен авион при слетување. Погледнете што направил пилотот кога авионот се запалил! (ВИДЕО)

 

Откако добил предупредување за непријателски ракети, пилотот бил принуден да слета пребрзО „лизгајќи“ се по пистата. После само неколку секунди авионот го зафатил оган, а пилотот буквално чекал последна секунда за да си го спаси животот.

Погледнете го видеото:

ПРЕБАРАЈ