Открил дека зад неговата куќа се наоѓа огромно гнездо стршни. Она што овој човек го направи, НИКОМУ не би му паднало на памет! (ВИДЕО)

Стршенот спаѓа во семесјтвото оси, но е многу поголем за разлика од нив. Гнезда гради во шупливи дрва и  слични запуштени места.

Открил дека зад неговата куќа се наоѓа огромно гнездо стршни. Она што овој човек го направи, НИКОМУ не би му паднало на памет! (ВИДЕО)

 

Но, гнездо на стршни понекогаш може да се појави и на многу чудни места.

Еден од начините како да се решите од стршни се хемиските средства. Меѓутоа, човекот од наредното видео дошол на луда идеја како на „најефикасен“ начин да се реши од гнездо стршни.

Веруваме дека и вие ќе останете без текст...

ПРЕБАРАЈ