Оние кои земале плата, а не доаѓале на работа ЌЕ ГИ ВРАЌААТ ПАРИТЕ!

Вработените во Генералниот секретаријат на Владата кои примале плата, а не се појавувале на работа, направиле штета на Буџетот и парите треба да ги вратат, смета Драги Рашковски, генерален секретар на Владата.

Оние кои земале плата, а не доаѓале на работа ЌЕ ГИ ВРАЌААТ ПАРИТЕ!

Овие лица имаат причинето штета на Буџетот на РМ и парите мораат да ги вратат, изјави Рашковски во вечерашното гостување во Топ Тема на Телма.