Кондово не е во опасност – пожарот е пренасочен

Информација од Центарот за управување со кризи:

Кондово не е во опасност – пожарот е пренасочен

 

Вонредна информација за пожарот во Кондово:

Според информациите кои ги имаме од терен во село Кондово нема зафатено куќи од пожарот и правецот на пожарот е сменет, село Кондово не е во опасност, екипите работат на терен.

За секоја нова информација, ќе известиме дополнително и навремено.

 

ПРЕБАРАЈ